Hulahula Oulu!

0

Esiinnyn tanssiparini Sepon kanssa Hulahula Suomi -ohjelmassa 26.5. sarjan Oulu-jaksossa. Olen ohjelmassa myös profiilihenkilö, ja siksi pyörähdimme kuvauksissa Martinniemen Työväentalolla.

Martinniemeä voi pitää haukiputaalaisuuteni alkukotina. Siellä oli ensimmäinen yhteinen kotimme 80-luvun lopulla, kun muutin sinne opiskelujen ja mieheni perässä. Elin tuolloin tietämättömänä siitä, millaisen samban elämä minulle järjestäisi. Mutta se on toisen blogin aihe.

Elän nyt miestäni lainaten elämäni prime time -aikaa. Nautin nyt täysin rinnoin hetkestäni julkisuudessa, sillä se luultavasti on elämäni ainoa. Tämänikäisenä olen jo liian vanha Big Brotheriin, liian lyhyt huippumalliksi, liian vaatimaton laulaja voiceen tai Idolsiin ja  liian keskinkertainen kotiruoka-eineskokki ruokaohjelmiin.

Hulahula-ohjelmassa saan olla oma itseni sekä Oulun, pyörätuolitanssin ja MS-taudin kasvona. Olen irrottautunut elämäni kuolemantanssista ja päättänyt kunnon tanssiotteella tanssittaa vuorostani elämää!

Minä myös toivon, että tanssilla voin vähentää ennakkoluuloja ja lisätä ihmisten tietoisuutta sekä rohkaista kaltaisiani tekemään saman: erilaisena, pyörätuolissa ja pitkäaikaissairaanakin voi elää ja jopa nauttia elämästään!

http://yle.fi/aihe/hulahulasuomi

JAA