Ystävyys

0

Moi! Tässä postauksessa haluan kertoa ajatuksiani ystävyydestä ja tämä postaus on omistettu kaikille rakkaille kavereilleni.

Viimeisen parin vuoden sisällä olen alkanut tajuamaan kuinka suuri merkitys kavereillani on minulle ja kuinka paljon he tuovat elämääni. Muistan kun pienempänä ystävyys oli niin helppoa, olin kaveri kaikkien kanssa ja that’s it. Se oli jotenkin niin yksinkertaista, kun puhuttiin vaan hepoista tai prinsessoista. Vuosien myötä, kun kasvetaan niin ystävyyssuhteetkin kehittyvät paljon syvemmiksi ja alkaa tajuta sitä ystävyyden oikeaa merkitystä.

Olen todella kiitollinen, että minulla on ympärilläni niin monta ihanaa kaveria. Parasta kavereissa on se, että he ovat kavereitasi, ihan sama oliko sinulla huono- vai hyvä päivä. Monet kerrat, kun olen tuntenut itseni maailman huonoimmaksi ihmiseksi, nämä ystävät ovat lohduttaneet minua ja kertoneet minulle kuinka väärässä olen. Ystäväni kannustavat minua ja uskovat minuun (vaikka en edes itse uskoisi), mitä ikinä olinkaan sitten tekemässä.

Elämässäni on ihminen, jonka kanssa olemme olleet kavereita jo tosi pitkään ja meidän välillämme on ollut todella paljon kaikenlaisia asioita. Aiemmin tämä ihminen on aiheuttanut minulle paljon pahaa mieltä ja sen takia en ole koskaan pystynyt enää luottamaan häneen täysin. Muistan, kuinka monet kerrat olen itkenyt tämän ihmisen takia ja vanhempani sanoivat minulle että minun ei tarvitse olla tekemisissä hänen kanssaan jos seurauksena on aina paha mieli. Olen myöhemmin ystävystynyt paremmin tämän ihmisen kanssa uudestaan ja hän on muuttunut tosi paljon niistä ajoista kun olimme paljon tekemisissä. Kuitenkin joka kerta kun alan pitää tätä ihmistä oikeasti kaverinani, hän sanoo jotain mikä saa epäilemään sitä, kannattaisiko meidän siltikään olla enää kavereita. Olen pohtinut pitkään, haluanko olla tämän ihmisen kaveri ja jos en, tulenko katumaan sitä myöhemmin. Lopulta tajusin, että kukaan toinen kaverini ei IKINÄ sanoisi minulle tarkoituksella jotain, josta saisin pahan mielen. Oikea ystäväni ei koskaan kyseenalaistaisi sitä, mitä kerron hänelle itsestäni ja oikean kaverin seurassa minun ei tarvitsisi olla aina hieman varuillaan siitä mitä hän seuraavaksi sanoo. Onneksi minulla on monta tuollaista oikeaa ystävää, jotta tajusin sen.

Olen viime aikoina tutustunut moneen aivan ihanaan ihmiseen ja toivon että olisimme kavereita vielä monien vuosien päästä. Kaverit on tosi kallisarvoinen asia ja niistä kannattaa oikeasti pitää kiinni. Laittakaa teidän ystävät aina tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi ja kertokaa heille, kuinka paljon te välitätte heistä.

Te kaikki rakkaat kaverini, kiitos että olette olemassa. Ly all.

❤: Viivi

JAA