Ihana Oulu

0

Välillä, kun liikun Oulussa, jään miettimään kuinka kiva kaupunki tämä on. Ennen en tykännyt Oulusta, näin sen vain arkisena tylsänä kaupunkina ja olisin halunnut asua mieluummin jossain isommassa paikassa kuten Helsinki. Ehkä pidin tätä kaupunkia itsestään selvyytenä, koska olen aina asunut täällä ja kaikki minkä näin oli sitä samaa minkä olin nähnyt jo aikaisemminkin.

Sittemmin olen alkanut arvostaa Oulua ja nykyään en haluaisi muuttaa täältä pois. Tykkään Oulussa siitä, että vaikka se onkin melko iso kaupunki, se ei tunnu siltä ja esimerkiksi keskustassa voi kulkea yksin rauhallisin mielin. Tykkään ihanasta Ainolan puistosta, keskustan hienoista vanhoista taloista ja Torinrannan leppoisasta tunnelmasta. Kun katselee vähän ympärilleen, joka puolella näkyy siistejä asioita ja paikkoja.

 

JAA