Vihreä ylimielivalta

8

Suomen viranomainen teki laillisen palautuksen Afganistaniin niiden turvapaikan hakijoiden kohdalla, jotka olivat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen. Tästä alkoi propagandavyöry, jota sisäministeriön kansliapäällikkö kuvaa organisoiduksi (Aamulehti 4.4.) ja nopeasti liikkeelle lähteneeksi. Meillä on olemassa näemmä ne uudet viestintäkanavat, jotka kiitävät tuulta nopeammin ja niiden takana on järjestäytynyttä toimintaa. Näiden virheellisten uutisten levittäjäksi osoittautui myös eturivin poliitikkoja kuten puoluejohtaja Ville Niinistö ja muita kansanedustajia.

Puoluejohtaja pyysi seuraavana päivänä anteeksi levittämiään virheellisiä tietoja. Hyvä niin, mutta asiain tila kokonaisuudessaan ei ole kansan tiedossa. Taktiikka heillä on muodostunut strategiaksi. Ei voi välttyä ajatukselta, etteikö tämä taktiikka olisi osa lähellä monia puolueita. Pääviestimet vaikuttavat myös olevan ideologisesti valloitettuja ja eikö se silloin mahdollisesti näy myös valtamedioissa, jopa verovaroin kustannetuissa. Pasilan poliisitalon edustan mielenosoitukset ja pakkopalautuksen vastaiset mielenosoitukset saavat paljon uutistilaa.

Köyhä kansamme ja maan hiljaiset ansaitsisivat myös tulla kuulluksi, mukaan lukien maamme tulevaisuus ja elinkeinoelämä. Pelottaa, mihin asti vihreä ylimielipropaganda ulottuu. Uskoakseni osuu omaa kansaamme vastaan, jos mietin metsäpolitiikan vaiheita, mitä Suomella EU:ssa on ollut. Voivatko omat kansalaisemme syöttää samanlaista ”organisoitua tietoa” esim. komissioon päin?

Jos mietimme esimerkiksi Greenpeacen tapaa toimia, se on hyvin aggressiivinen. Perustunee tehokkaaseen somen käyttöön ja organisoituun toimintaan. Mielestäni osin tällainen lähentelee jo ääriliikettä. Suomen Greenpeace huolehtii kyllä Suomussalmen puunhakkuista samaan aikaan kun valaat syövät muovilautoista itsensä kuoliaaksi. Ja suuret metropolit saastuttavat autoilulla, lämmittämisellä tai puutteellisella jätehuollolla. Ei siellä Suomen Vihreä Rauha ole. Suomen Greenpeacen maajohtaja on kansanedustaja Jaakko Laakson poika, hänet tunnetaan aatteellisena taistolaisena.

Vaatteet vaihtuvat, aate pysyy. Greenpeacen toiminnan tavoite on sosialisoiva, joten sopinee pirtaan kuten kansanedustaja Satu Hassin taustan (SKDL taistolaisissa) kanssa Vihreisiin nykyisellään kuorrutettuna haarakonttori Greenpeacella (ja muilla vastaavilla).

Kyllähän toimia saa, mutta ei ylimielisesti ja elitisesti kuten vihreät tuulimyllyineen ja yltiöidealistisella vihreydellä. Se sotii kansan yleistä oikeustajua ja maalaisjärkeä vastaan. Tuntuu, että kun sanon sanan maalaisjärki, olen jo natsi. Voi voi. Aikuisten oikeasti – vihreät – vihaatteko maaseutua ja kehäkolmosen ulkopuolista elämää? Eikö tämä ole neuvostoliittolaista toimintaa!

JAA

8 KOMMENTTIA

  1. Aivan. Aikoinaan Kemijärven sellutehtaan lakkautuspäätöksen yhtenä osatekijänä saattoi Stora Ensolla olla myös juuri artikkelissa mainittujen aktivistienkin toiminta.

  2. Erittäin hyvä kirjoitus. Tilanne on huolestuttava. Puolueiden keulapolitiikot harjoittavat julkisia viestimiä hyväksikäyttäen agitaatiota, joka saa aikaan jo suurehkoja järjestyshäiriöitä, suorastaan kannustavat vastustamaan virkamiesten lainvoimaisia päätöksiä ja estämään poliiseiden operatiivisia tehtäviä.

    Omituisemmaksi asian tekee, että ovat ”kansanedustajia”, ketä he edustavat oikeastaan?

  3. Näinhän tämä menee. Tärkeintä on Oulussakin kehittää Oulun keskustaa – lämmittää kadut ja kattaakin ne, ettei Suomen todellisuus vain pääse millään tavoin näkymään. On lämmin ja mukava kesäkengissä kulkea kahvilaan ja shoppailemaan mennä. Se on oikein ja oikeaa elämää siellä kupolin alla sitten. Ilmaisbussit kuljettaa. Ja elämä maaseudulla yritetään tehdä mahdollisimman hankalaksi viemällä palvelut ja koulut, että kaikki muuttaisivat elävöittämään keskustaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.