Kuljettajan vaihto

0

Perussuomalaiset pitivät puoluekokouksen Jyväskylässä. Kuten olemme saaneet lukea ja kuulla mediasta.Valinnat eivät olleet kaikkien mieleen. Perussuomalaisia voisi verrata mopoon, kuten Eino Poutiaisella oli mopo jolla hän kierteli.
Jyväskylässä oli tämän perinteisen mopon huoltotalkoot jolloin se purettiin osiin ja viritettiin uuteen iskuun. Toivottavasti mopossa on nyt välityssuhde oikea, ettei se lähde keulimaan. Mopon kuljettajaksi valittiin Jussi. Aika näyttää hallitseeko hän tämän kentän virittämään laitteen.
Valinta on aiheuttanut muissa pelkoa, minkälaisen koneen ovat perussuomalaiset rakentaneet. Kun kaikki palaset ovat kohdallaan, se voi olla pitkällä matkalla pitelemätön peli! Nyt on vain keskitetty haukkumaan mopon kuljettajaa joka on kevyempi kuin edeltäjänsä, joka alkoi pikku hiljaa väsyä. Olihan hän ollut ohjaksissa säästä riippumatta ja ajoreissuilla kilometrejä kertyi mittariin runsaasti, niin metsäpolut kuin asfalttitiet ovat tulleet tutuksi. Ei ole pahaa sanottavaa tästä edellisestä mopon pitäjästä, hyvin hän huolisi ja piti mopon ruodussa!

JAA