Nyt riittää sinisilmäisyys!

16

Oulu on joutunut valtakunnalliseksi silmätikuksi johtuen seksuaalisesta häirinnästä ja jopa raiskauksista. Äärimmäisen törkeäksi asian tekee se, että kohteina ovat olleet alaikäiset tytöt. Se on iljettävin piirre tässä likapyykissä. Muitakin niljakkaita piirteitä löytyy.

Nyt on käynyt ilmi, että ei Oulu ole mikään erikoislaatuinen poikkeus. Tapauksia putkahtelee esiin eri puolilla Suomea . Olemme olleet sinisilmäisen herkkäuskoisia suhteessamme maahanmuuttajiin. Osa maahanmuuttajista ilmeisesti kuvittelee elävänsä Suomessa omassa kulttuurissaan, jossa ei arvosteta naista. Käyttäytymällä rikollisesti alaikäisiä suomalaisia tyttöjä kohtaan he samalla vetävät lokaan säällisesti käyttäytyvät muut maahanmuuttajat – jopa vuosikausia tai vuosikymmeniä maassamme asuneet ja työskennelleet.

Joten älkäämme syyllistäkö kaikkia maahanmuuttajia Annetaan viattomien olla rauhassa. Ja muistetaan, että meillä on omasta takaa ”namusetiä”, jotka ovat aivan yhtä tuomittavia ja mahdollisten kireämpien toimenpiteiden on kohdistuttava myös heihin. Emme todellakaan olisi kaivanneet mitään ”ulkomaan apua” näihin inhottaviin rikoksiin.

On kai itsestään selvää, että kotouttaminen on epäonnistunut. Miten muuten maahanmuuttajille on kerrottu kulttuurimme perustietoihin kuuluva naisen asema suomalaisessa yhteiskunnassa. Aikoinaan ihmettelin , miksi maahanmuuttajissa oli paljon yksinäisiä nuoria miehiä. ”Täti-ihmiset” selittivät: ”he tulivat etunenässä ja kyllä perheet yhdistetään”. Eipä ole juuri yhdistelty – vai onko faktalukuja olemassa? Lähes samat huolestuneet ”tädit” kiirehtivät näiden törkytapausten tultua ilmi tuomitsemaan ne ja vaatimaan tekijöiden karkottamista. Olisiko kyse kaksinaamaisuudesta? Eduskuntavaaliehdokkaiden kannattaa tarkistaa aiemmat puheensa – ihan noin loogisuuden takia

”Karismaattinen” Jussi Halla-aho on hyökännyt kuin sakaali ”raadon” kimppuun ja väittänyt muiden puolueiden vain höynäyttävän vaalikarjaa. Nyt perussuomalaisten kannattaa tuomita samalla innolla kantasuomalaiset ”namusedät”, joita kyllä riittää. Perussuomalaisilla eduskuntavaaliehdokkailla näyttää olevan kova kilpailu siitä, että kuka piehtaroi eniten tässä sontaläjässä. Onpa jopa vaadittu rajatarkistuksia länsirajalle. Ihme, että ei trumppilaista raja-aitaa! Huonosti ovat persujen asiat, jos heiltä ei löydy muita vaaliteemoja.

Kyse on todella vakavasta asiasta, jossa kaikkien puolueiden on toimittava yhdessä. Toisaalta eduskuntavaalien läheisyys antanee lisäpontta puolueille. Maallikon mielestä on selvää, että lepsuja rangaistuksia on kovennettava niin kotoperäisten kuin vierasperäisten seksuaalirikollisten osalta. Ja nopeasti! Vaikuttaa siltä, että näin voisi jopa tapahtua. On selvää, että tarvitaan järeämpiäkin toimia kuten kansalaisuuden menettäminen, maasta karkottaminen …

Poliisi on toiminut hyvin, joten lisäresurssit auttaisivat tämän mätäpaiseen perusteellisessa puhkaisemisessa. Kun on väitetty, että kyse on vasta jäävuoren huipusta, niin se merkitsee muiden suurten kaupunkien osalta ikävien uutisten tulvaa.

Jos kouluissa tehtävä valistustyö tehdään oikein, niin silloin on mahdollista, että monet ahdistuneet alaikäiset tytöt uskaltavat tulla esiin ja paljastaa piilossa olevat monet tapaukset – niin kotoperäiset kuin vierasperäiset. Tarvitaan luottamuksellinen ilmapiiri. Sen luomisessa kouluilla on tosi tärkeä rooli.

Sinisilmäisyyden aika on ohi! Meidän hyväntahtoisuuttamme on osa maahanmuuttajista käyttänyt tietoisesti ja härskisti väärin.

 

 

JAA

16 KOMMENTTIA

 1. Surullinen kirjoitelma. Osoittaa että tämä Veikko Ervasti ei tiedä ja ymmärrä näiden maahamme tulleiden nuorten miesten taustoista ja kulttuurista. Nämä muutamat eivät vain ole syyllisiä vaan kaikki he ovat potentiaalisia syyllisiä ja naisilla ei ole heille muuta kuin käyttöarvo.

  • Elämä on joskus suruja täynnä. Tuolla logiikalla timo todistaa tietävänsä suomalaisten miesten taustat ja kulttuurin.Hän osoittaa, että suomalaisten namusetien takia kaikki suomalaiset miehet ovat potentiaalisia syyllisiä ja naisilla ei ole meille muuta kuin käyttöarvoa. Valitettavaa logiikkaa!

 2. Saisivat ne äidit ja isätkin hiemen neuvoa tyttäriään siitä kenen mukaan lähtevät ja missä mielessä. Tilaisuus tekee varkaan tiesi vanhakansa.

 3. Hyvä, että juuri Veikko Ervasti on havahtunut sinisilmäisyydestä. Tätimäisyyttä on pidetty vihreiden ja pahansuopaa tätimäisyyttä juuri blogikirjoittajan ominaisuutena.
  Seksuaalinen hyväksikäyttö on Suomessa ehdottomasti laitonta. Julkisuudessa ei ole puhuttu maahanmuuttaneiden alaikäisten poikien hyväksikäytöstä. Tähän on syyllistyneet sekä miehet että keski-ikäiset auttajanaiset. Kun pojat pian ymmärtävät hakea korvausta ”kärsimyksistään”, voimme vielä törmätä uudenlaisiin oikeudenkäynteihin. Sinisilmäisyyteen ei ole aihetta.

 4. Namusetiä ei voi verrata ulkomaalaisten raiskausporukoihin. On ongelman lakaisemista maton alle vähättelemällä näitä Oulun seksuaalirikoksia sanomalla, että suomalaisetkin tekevät niin. Joukolla tehdyt rikokset ovat aina pelottavampia.

 5. Kansalaiset ovat tuominneet kantasuomalaiset namusedät ja vaatineet heille kovempia rangaistuksia jo aikoja sitten.
  On niitä ollut muitakin kuin Perussuomalaiset, jotka ovat varoittaneet maahanmuuton tuomista turvallisuusuhkista. Mutta ”kukkahattutädit ja -sedät” ovat vaientaneet nämä puheet. Vihervasemmisto käy nyt Perussuomalaisten kimppuun kun pitäisi esittää keinoja ongelman ratkaisemiseksi.
  Kotouttamista kehuttiin ennen näitä tekoja, nyt se on epäonnistunut. Ja näiden kukkahattujen mukaan kotouttamiseen olisi pumpattava lisää verovaroja.

  Minun mielestä kaikki seksuaalirikollise taustaan katsomatta ovat pahoja ihmisiä, jotka mitkään kotouttamiset eivät auta.

 6. Vaikuttaa siltä, että Ervasti poistaa nopeasti kommentit, jotka ovat hänelle epämieluisia. Hyvä asia, että hän on jossain hereillä: valtuustoaikoinaan hänellä oli tapana nukkua kaupunginvaltuuston kokouksissa.

  • On mielenkiintoista päästä tutustumaan tähän ”Liimataiseen”, joka väittää minun poistavan itselleni epämieluisat kommentit. Hänhän on tajunnut asian aivan väärin – jos on tajunnut. Blogissani on kyse erittäin vakavasta asiasta – ei minusta. Asiasta pitäisi puhua. Nimimerkin suojissa kyyristellen on niin mukava heittää herjaa toisesta, kun ei uskalla esiintyä julkisesti. Hän puhuu ns. muunneltua totuutta (=valetta). En ole koskaan nukkunut valtuuston kokouksissa vaan torkahdellut. Se johtuu luonnollisest syystä (=sairaudesta), joka ei kuulu tippaakaan kaiken maailman liimataisille. Se on tiedossa ja hoidossa.Minäpä matkin Liimataista: kaikki hänen puoluetoverinsa ovat kertoneet, että pojuun ei voi luottaa ollenkaan.

 7. Eliteltä poistettu kaikki kommentit.Oululaisten pitäisi hoitaa tuo kotikutoinen sontaläjä ensin,tai se olisi pitänyt hoitaa jo aikoja,eikä hyssytellä ja salata sitä.

 8. Lueppa Appelsinin kirjoitus, että mikä mahtaa olla naisen osa maahanmuuttajakotien seinien suojissa. Vihreät toki tarttuvat ensimmäiseen mahdollisuuteen syyllistää heterolihansyöjäveronmaksaja. Suurin ongelmahan on rasistinen omankädenoikeus? Miksi en ole kuullut tällaisista lynkkajaisista mitään? Alaikäisten raiskauksista olen valitettavasti kuullut..

 9. Veikko Ervastin on syytä tutustua Kalevan asettamiin kommentointia koskeviin ohjeisiin, ennen kuin alkaa heittää herjaa nimimerkin takana kyyristelemisestä;

  https://www.kaleva.fi/juttutupa/ohjeet/
  ”Emme julkaise kirjoituksia, jotka: On kirjoitettu nimellä tai oikealta vaikuttavalla nimellä.”

  Omasta kokemuksesta: Veikko Ervasti on poistanut joitakin keskustelun aiheeseen liittyneitä, asiallisia kommenttejani. Toivottavasti hän ei enää toimi niin.

 10. Veikko Ervasti yrittää asetella sanoja suuhuni. En kirjoittanut oikeudesta loukata blogistia. Oma mielipiteeni: Kenelläkään ei ole oikeutta loukata toista, ei blogisteilla eikä kommentoijilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.