Pentulaatikossa jo kuhinaa

0

Pennut täyttävät tänään kaksi viikkoa ja silmätkin on jokaisella auenneet. Toiset vielä kurkistelevat maailmaan, toiset jo uskaltavat katsoa täysin auennein silmin. Impi-äiti viihtyy jo alakerrassakin, mutta hoitaa edelleen pentuja tosi hyvin. Kakkaa ja pissaa ei pentulaatikon lakanoissa juurikaan ole näkynyt, sen verran siistinä Impi ne pitää.

Pennut ovat jo nousseet jaloilleenkin. Kävely ei vielä ihan kävelyä muistuta, ja parin askeleen jälkeen keikahtavat kumoon. Sinniä kuitenkin riittää ja yrittävät heti uudelleen – samoin tuloksin.

Tällaiselta näyttävät pennut, kun maitobaari on tyhjennetty.

Kyllähän se naurattaa, kun massu on täynnä. Kuvassa Oskari.
Otto relaa.
Sofia on tainnut nukahtaa kesken juomisen.
On se Liljakin saanut tarpeekseen. Hohhoijaa!

Tänään yritimme tyttäreni kanssa ottaa pääkuvia pennuista. Eipä se tahtonut onnistua, kun  haukottelivat suurimman osan aikaa. Onneksi nyt kuitenkin jokunen onnistunutkin kuva saatiin. Tässä muutama ”epäonnistunut” ja alla muutama onnistunut.

Oskarin taidonnäyte
Lilja kyllä tällä haukotuksellaan voittaa!
Sofia vielä yrittää suutaan saada auki.
Otto haukottelee koko kropallaan.

Pennut yrittivät pyöriä tyttären sylissä kuin väkkärät. Enemmän oli pieleen menneitä kuvia kuin onnistuneita. Näissä kuvissa pennut kurkistelevat maailmaa.

Oskari
Lilja
Sofia
Oton murhaava katse 🙂

Viikon päästä siirtyvätkin pennut sitten alakertaan muitten joukkoon. Tai no, ensin omaan pentuaitaukseen, ja sitten pikkuhiljaa saavat vallata koko talon, kunhan jalat alkavat kantaa.

JAA