Uskotteko siellä kotisohvilla, että Kärpät on nykytahdilla matkalla poskettomaan ennätykseen?

3

Mitään uutta tässä ei sinänsä ole ja oululaiset on tähän tavallaan jo marinoitu, mutta uskotteko te siellä kotisohvilla, että Kärpät on nykytahdilla rikkomassa kolmannen kerran tällä vuosikymmenellä Liigan piste-ennätyksen?

Vain kerran alkukauden aikana pisteittä jäänyt Kärpät on pelannut runkosarjasta nyt tasan kolmanneksen. Pikkupedot ovat saalistaneet pisteitä keskimäärin 2,55 jokaisesta pelaamastaan ottelusta. Nopealla laskutoimituksella 2,55 x 60 pisteitä olisi maaliskuussa runkosarjan päätteeksi huikeat 153.

Nykytahdilla Kärpät olisi lyömässä viime vuonna syntyneen liigaennätyksen peräti 16 pisteellä. Se tarkoittaisi useampaa kuin viittä kolmen pisteen iltaan viime kautta enemmän.

Jalat kannattaa pitää silti tiukasti maan kamaralla, sillä hurja pistetahti tuskin säilyy yhtä vahvana läpi pitkän ja kylmän talven. Jossain vaiheessa jokaiselle joukkueelle tuppaa tulemaan kauden aikana hieman heikompi jakso.

Nykyisen piste-ennätyksen sivuamiseen Kärppien pitäisi kerätä loppukauden 40 ottelusta keskimäärin 2,15 pistettä ottelua kohden. Viime kaudella Kärpät keräsi runkosarjan ensimmäisen kolmanneksen jälkeen pisteitä keskimäärin 2,23 jokaisesta ottelusta aina runkosarjan loppuun saakka.

Uusi piste-ennätys on tässä valossa täysin realistinen, vaikkei nykyinen tuloskunto aivan säilyisikään.

JAA

3 KOMMENTTIA

  1. 2 vuotta perakanaa kakkinu eurooppapelit+viimevuonna hpk mestaruuden,joten jäitä hattuu!!!!

  2. Niin ,mutta nyt tuli voitto EM-karsintapeleistä ,eli uskon vakaasti Kärppien EM-menestykseen.