Kärppätoimistolta pitäisi kuulua Santeri Hillin pestin lisäksi kohta muitakin valmentajauutisia

2

Kaiken järjen mukaan Urheilukadun kärppätoimistolta pitäisi kuulua Santeri Hillin videovalmennuspestin lisäksi kohta muitakin valmentajauutisia. Päävalmentaja Mikko Mannerin nykyinen sopimus päättyy ensi kevääseen ja jatkosopimustarjous on ollut Mannerin pöydällä jo hetken aikaa.

– Kuukauden sisällä tiedän jo varmasti mitä teen ensi kaudella, Manner kertoi allekirjoittaneelle kuukausi sitten.

Mannerin mainitsema ”kuukauden sisällä” saattoi hyvinkin tarkoittaa sitä, että Kärpät odottaa tai odotti Mannerin vastausta sopimustarjoukseen kuukauden sisällä – eli syyskuun loppuun mennessä.

Syyskuu vaihtui lokakuuksi viime yönä, joten kohta voi olla uutisia luvassa.

Tai sitten ei.

Jos Manner on päättänyt jättää Kärpät, joutuu oululaisseura rakentelemaan ensin uudet valmennuskuviot julkaisuvalmiiksi.

Luultavasti Kärpillä on B-suunnitelma kuitenkin jo valmiina. Oulussa luotetaan varmasti jatkossakin jo jatkuvuudenkin nimissä oman talon poikiin. Tässä tapauksessa Lauri Mikkolaan ja/tai A-junioreissa loistavaa työtä tehneeseen Ville Mäntymaahan.

B-suunnitelma skenaariossakaan valmentajauutista ei pantattaisi varmasti pitkään. On kaikkien etu kertoa asiat julkisuuteen heti, kun homma on saatu niin sanotusti maaliin.

Jos mitään ei kuulu sanotaanko kuukauden sisällä, oman tulkintani mukaan silloin on siirrytty C-vaiheeseen ja uutta valmentajaa katsellaan organisaation ulkopuolelta.

Tämä olisi ainakin allekirjoittaneelle iso yllätys.

JAA

2 KOMMENTTIA

  1. Olipa Kärppien valmentaja Santeri Hilli,taikka Benny Hilli,niin tsemppiä ja voitokkaita otteluita Pohjoisen joukkueelle.
    On se ,niin mukava seurata kuinka varsinkin etelän urheilutoimittajia ketuttaa Kärppien voittokulku.

  2. Taksikuskit ja hevosmiehet sanovat/kertovat, että Manner on ollut jo tarpeeksi kauan vetäjänä ja uutta tarvitaan jo tilalle. Veikkaus on, että on siihen tunkua suomessa. Kyllä 3 talvea vetäjänä riittää ja olihan se sitä ennen p-luotsin apurina.