Kannattajat antoivat lättysyötön suoraan lapaan – Nyt Kärppien pitäisi tehdä maali

2

Kärppien kannattajayhteisöt Kärppäkannattajat, Etäkärpät ja Poromafia julkaisivat tiistaina Kärpille esittämänsä vetoomuksen kannattajakatsomon siirtämisestä Raksilan jäähallin kulmasta keskelle päätyä. Fanit haluavat pois piilosta näkyvälle ja ennen kaikkea kuuluvalle paikalle.

Kannattajaryhmien ehdotuksessa kiilamainen fanikatsomo söisi ison osan G- ja F-katsomoiden istumapaikoista. Paikkoja menisi noin parisataa. Vastaavasti uusia istumapaikkoja syntyisi nykyisen kannattajakatsomon paikalle lähemmäs kulmaa.

Kärppien taloutta muutos ei romuttaisi, vaikka päädyn istumapaikat maksavat reilut parikymppiä. Se on toki paljon verrattuna kannattajakausikortin keskimäärin viiden euron ottelukohtaiseen hintaan.

Esimerkiksi lauantain Ässät-peliin noista paikoista on myyty melkein kaikki. Osa niistä on lisäksi kausikortin omistajien hallussa, mikä tekee kannattajien pyynnöstä paria pykälää haastavamman.

Kärppien kannattaisi kuitenkin suostua pyyntöön silmää räpäyttämättä.

Tässäkin blogissa Kärppien ottelutapahtumaa on kritisoitu paikalleen jämähtäneeksi. Vaikka pieniä parannuksia ottelutapahtumaan onkin tehty, Raksilan ikivanha jäähalli asettaa omat rajoitteensa kehitystyölle. Siksi Kärppien pitäisikin tarttua tällaisiin, maallikon silmin helppoihin katsojakokemusta parantaviin ehdotuksiin entistä hanakammin.

– Äänekäs seisomakatsomo on koko ottelutapahtuman tunnelman ja sitä kautta viihtyvyyden kannalta ensiarvoisen tärkeä asia, fanit kirjoittavat.

He ovat oikeassa. Raksila tunnettiin joskus muinoin hornankattilana. Sitä se ei ole ollut enää pitkään aikaan. Kannattajakatsomon siirtämisellä Oulussa otettaisiin askel ellei parikin oikeaan suuntaan kärppäpelien tunnelman kohentamisessa.

Kukaties se olisi pitkässä juoksussa positiivinen asia alussa pienen iskun ottavalle seuran kassakoneellekin.

JAA

2 KOMMENTTIA

  1. Täysin oikea pyyntö. Käppien pitäisi ehdottamasti tarttua tähän ja siirtää fanikatsomo keskelle. Muutaman pelin Ruotsin puolella käyneenä, tunnelmat ihan eriluokkaa kun fanit on keskellä, osa tulee katsomaan ihan tunnelmaa. Kärpillä nytkin vaikea saada halliin porukkaa vaikka peli on hyvää ja viihdyttävää. Mitenkä tulevaisuudessa , kun tulee vaikeampia kausia ja ollaan vaikka keskikastissa.

  2. Hyvä ehdotus, mutta kuten kirjoittajakin toteaa ”Tässäkin blogissa Kärppien ottelutapahtumaa on kritisoitu paikalleen jämähtäneeksi.” niin tällä haavaa joukkueemme ulkopuolinen hallinto liikkuu tankkerimaisella ketteryydellä mitä tulee muutoksiin ottelutapahtumaan tai nyt vaikkapa tällaiseen katsomomuutokseen. Kysymyksessähän olisi lovi kausikorttibudjettiin. Ei liene olemassa tilastoennustetta siitä mitä monetaarista hyvää kannattajakatsomo toisi ja tuosta lähtökohdasta hanketta on paha jatkaa jämähtäneessä organisaatiossa.

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.