Kärppien superonnistuja antaa muille lisäaikaa hakea huippuvirettä

0

Kärppäkannattajien usko on ollut koetuksella pudotuspelien alkuvaiheessa epävireisten esitysten takia. Huomenna keskiviikkona puolivälieräsarja on kuitenkin Kärpille katkolla ihan samasta 3-1-tilanteesta kuin TPS:n ja SaiPan sekä Tapparan ja KalPan sarjatkin. HIFK ja JYP ovat päättäneet syödä toisensa elävältä täydessä seitsemän pelin sarjassa.

Kärppien kärkipelaajat ovat vielä hakeneet peliään ja osa on tippunut jo rivistäkin, mutta joukkueesta löytyy kuitenkin yksi superonnistuja: Veini Vehviläinen.

Ikäviä aikoja siviilielämän puolella pudotuspelien alla elänyt Vehviläinen ei näyttänyt erityisen terävältä harjoitusviikolla ennen puolivälieriä. Pelejäkin oli alla viideltä edelliseltä viikolta vain kaksi, kun Vehviläinen hyppäsi tolppien väliin viime torstaina Porissa kesken ensimmäisen erän.

Sen jälkeen jyväskyläläinen ei ole taakseen vilkuillut eikä anteeksi pyydellyt. Jo ensimmäisessä pelissä Vehviläinen antoi Kärpille vielä mahdollisuuden taistella voitosta. Kahdessa seuraavassa ottelussa hän pumppasi joukkueen renkaita hiki hatussa hyvin tuloksin.

Vehviläisestä huokuu tällä hetkellä kaikki ne positiiviset asiat, jotka maalivahdista voi pudotuspeleissä aistia. Vehviläinen on antanut omalla tekemisellään muille paljon lisäaikaa etsiä hukassa ollutta pelivirettä. Missä tilanteessa Kärpät olisi nyt, jos Vehviläinen olisi haparoinut muiden tapaan?

Jokainen joukkue tarvitsee keväällä huippumaalivahdin menestyäkseen. Kärpillä tämä kivijalka on kunnossa.

JAA

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.