Kaljakarsina ja erätaukohaastattelut ovat hyvä alku – Seuraavaksi Kärpät voi kehittää ottelutapahtumaa hallimusiikin osalta

4

Alkukaudesta tuli kritisoitua tässä blogissa Kärppien ottelutapahtumaa ummehtuneeksi. Ilokseni olen huomannut kauden mittaan pieniä parannuksia. Oheismyyntipisteiden tarjonta on monipuolistunut hieman, ja uutena mukavana lisänsä mediakuutiolta näkee nykyään jokaisella erätauolla pelaajahaastattelun.

Vanha halli asettaa omat rajoitteensa kehitystyölle, mutta ei suinkaan estä niitä. Hyvänä esimerkkinä käy lauantain peliin näillä näkymin avattava kaljakarsina.

Fanikatsomon eteen jään tasolle suoraan pleksin taakse avattava pienehkö pystybaari on niin paljon tätä päivää kuin Raksilan nykyisissä olosuhteissa on mahdollista toteuttaa.  Ei ole vaikea ennustaa baarin olevan pelien aikaan tupaten täynnä – etenkin viikonloppuisin.

Tunnelmakin on varmasti korkealla ja se integroitunee sopivasti suoraan yläpuolella olevan fanikatsomon kannustuksen kanssa.

Nähtäväksi jää, miten se toimii käytännössä.

Pelaajahaastattelut ja uudet kaljapisteet eivät ole yksittäisinä asioina sinänsä maata mullistavia. Pääasia kuitenkin on, että kehitystä tapahtuu. Ne ovat osoitus siitä, että tapahtumaa halutaan viedä parempaan suuntaan. Kannustan ideoimaan rohkeasti lisää kehityskohteita! Joko muuten ne Qstock-jannut on otettu avuksi tapahtumasuunnitteluun?

Voin itseasiassa antaa myös yhden vinkin. Seuraavaksi kannattaa pitää kehityspalaveri hallin DJ:n kanssa. Musiikkitarjonta kaipaa kipeästi päivitystä.

JAA

4 KOMMENTTIA

  1. Sikäli mikäli jotain ehdotuksia tuon musiikin suhteen on tarjolla, niin djeerikki at gmail laita koodia niin keskustellaan. Olemme avoimia uusille ideoille.

  2. Pystybaarit sun muut viestittää, että kalja kuuluu jääkiekkoon. Paljonko tämä örveltäjäsakin vuoksi pitää urheilusta pilata?

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.