Manner tartutti Marjamäkeen pelurihenkeä – Leijonat pelaa upporikasta tai rutiköyhää

0

Eilinen raastava peli Etelä-Koreaa vastaan syöksi maajoukkuevalmennuksen lopullisesti mukavuusalueen ulkopuolelle juuri ennen elintärkeää Kanada-peliä.

Ai, mistäkö sen näkee? Sen näkee uuteen uskoon laitetuista ketjukoostumuksista.

Lauri Marjamäki ja Mikko Manner räjäyttivät eilisen jälkeen leijonaketjut atomeiksi. KHL-pelaajat Teemu Hartikainen ja Tommi Kivistö lensivät eilen vilttiin kesken pelin ja tänään kokonaan ulos kokoonpanosta.

Päävalmentajan huoneessa on piirrelty uusia koostumuksia varmasti yömyöhään. Kun hätä on suuri, omat todelliset luottosoturit nostetaan isoon rooliin.

Mika Pyörälä, Joonas Kemppainen ja Sakari Manninen ovat kaikki tuttuja luottomiehiä Kärpistä. Kolmikko muodostaa nyt turnauksen tärkeimmässä pelissä Leijonien ykkösketjun.

Melkoinen ässä hihasta!

Atte Ohtamaa ja Lasse Kukkonen luutivat pelissä pakkiparina. Vajaan 400 KHL-ottelun Juuso Hietanen jäi Kukkosen taakse seitsemänneksi puolustajaksi. Kapteenin peliaika saattaa muuten tänään yllättää monet.

Kirsikkana kakun päällä melko vaisusti pelannut Julius Junttila on siirretty Petri Kontiolan ja kuuman Eeli Tolvasen tulosyksikön laitaan.

Marjamäki kokee varmasti olonsa jollain tapaa levollisemmaksi lähtiessään turvallisella kärppäkärjellä tärkeään otteluun. Samalla kuumotus on varmasti kova. Jos tämä ei tuo tulosta, niin lunta tulee tupaan enemmän kuin koskaan aiemmin viime kevään MM-kisat mukaan lukien.

Pelkästään eilisen pelin perusteella ei olisi kannattanut kuitenkaan vetää liian suuria johtopäätöksiä. Suomi ei suunnitellut pelaavansa koko peliä, ja monen pelaajan ajatukset olivat taatusti jo tämän päivän tärkeässä Kanada-pelissä. Pelkästään se selittää eilisen nihkeyden.

Valmennusjohto pelaa tänään upporikasta tai rutiköyhää. Mannerista on näköjään tarttunut aina varman päälle pelaavaan Marjamäkeen hieman pelurihenkeä. Se ei ole välttämättä ollenkaan huono juttu.

JAA

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.