Kesäkuun tärpit

0

Emme hellivien säiden vuoksi huomanneet, että se on jo kesäkuu, joten tärpit eivät olleet ensimmäisenä mielessä. Toisaalta kesäkuun jälkeisen kuun lopussa alkaakin syksy, joten paskaakos tässä.

Räjäyttäjät (+Mustat kalsarit), 45 Special, perjantai 3.6.2016

Oho, Räjäyttäjien rock on saanut uudella levyllä myös elektronisia sävyjä. Tämä on kyllä ehdottomasti nähtävä livenä.

Fest in Peace, Karjatupa, lauantai 4.6.2016

Voisiko poliisi ystävällisesti puuttua Nokelantien läpiajoon? Ai ei voi? No, lauantaina kannattaa kurvata Nokelantieltä Karjatuvan patiolle, jossa esiintyy nätti pino bändejä ja artisteja Fest in Peacen nimissä. Asko Keränenkin tulee!

UFOP kesänaloitusklubi, Tukikohta, lauantai 4.6.2016

UFOP töräyttää Tukikohdassa kesänaloitusklubin, jossa ovat tiedotteen mukaan mukana turkulainen Bother Brothers (roots-reggae), jyväskyläläinen Multishiva (ultrarock) ja sekä Oulun oma Tungsten (kokeellinen ambient). 

Emilia goes Alanis, 45 Special, perjantai 10.6.2016

Tiesittekö, että Alanis Morissette on julkaissut Jagged Little Pillin jälkeen viisi studiolevyä? Kun Jagged Little Pill täytti 20 vuotta, oululainen Emilia Aarnio pani vanhan tribuuttibändin uudestaan pystyyn.

Mara Balls, Tuba, perjantai 10.6.2016

Jukka ja Jytämimmit oli aivan mahtava bändi, joka valitettavasti hajosi päivää ennen Flow-keikkaa. Jytämimmien bassotaiteilija Mara Balls jatkoi omalla nimellään, julkaisi Vuorten taa -levyn toukokuussa ja keikkailee kesällä.

Deep Purple (+ Uriah Heep, Peer Günt, Temple Balls), Raatti, lauantai 11.6.2016

Deep Purple teki kovia levyjä tuossa pari vuotta sitten. Areenasta löytyy dokumentti, jossa kerrotaan Made in Japan -livelätystä ja vähän muustakin. Esimerkiksi siitä, että pojat harrastivat monien muiden brittibändien tapaan tuohon aikaan verosuunnittelua.

Pikipop, Tukikohta, lauantai 18.6.2016

Pikipopin ryökäle on samana päivänä Sidewaysin kanssa, mutta kaikkien kynnelle kykenevien kannattaa kyetä kynnelle. Tukikohdan lauteilla esiintyy monenmoista herkkua kuten esimerkiksi aina mahtava Absoluuttinen nollapiste, melkein maailman paras sekasikiörockyhtye Sydän Sydän ja lähes vuoden parhaan levyn julkaissut The Hearing.

Joose Keskitalo + Hulda Huima, Rauhalan patio, torstai 30.6.2016

Ei kenelläkään sattuisi olemaan myynnissä Joose Keskitalo ja Kolmas maailmanpalo -vinyyliä? Oli miten oli, tuo loistava lauluntekijä on omiaan esiintymään Bättre Folk -etkoilla.

pahki@kaleva.fi

Facebook

JAA