Modernia kansanrintamaa pukkaa?

4

Tänään sote-mallinsa julkistanut Keskusta jatkaisi samalla maakuntien rakentamiseen tähtäävällä linjalla sote- ja maakuntauudistuksen suhteen. Puolue näyttää ainakin nyt heittäneen mäkeen sote-palveluiden markkinaehtoistamisen, johon se innostui lähdettyään kokoomusherrojen kanssa marjaan. Toivoa sopii, että kepu ei jatkossa petä.

Demareiden mallin voisi varsin sujuvasti sovittaa yhteen kepun sote-makukrumeluurien kanssa, ja yhtä lailla oman puolueeni Vasemmistoliiton näkemykset saisi tarvittavin osin stemmaamaan siihen mukaan.

Kun kuvioon ottaisi mukaan vielä vihreät ja RKP:n, saisimme Suomelle hyvän hallituspohjan. Vaikka Sipilä kaatoi aivan kiistatta hallituksen vaalitemppunaan, saa kepu minun puolestani olla se porvaripuolue, joka piristyy.

Suomi tarvitsee hallituksen, joka rakentaa kestävän soteuudistuksen ja huolehtii pienituloisten ja ympäristön asiasta. Moderni kansanrintama torjuisi varmasti parhaiten ilmastonmuutosta, pitäisi Suomen sotilasliittojen ulkopuolella ja kohentaisi perusturvaa perustulo tähtäimenään.

Myös tästä vaalikaudesta on opittu nyt sen verran, että se tekisi uudistuksensa hallitusti pienemmissä paloissa ja ottaisi isompiin kuvioihin kaikki eduskuntapuolueet mukaan. Myös sote-uudistuksen osalta. Mikään hallitusyhdistelmä ei pidä valtaa ikuisesti ja enemmistöt vaihtuvat. Se on demokratiaa.

JAA

3 KOMMENTTIA

 1. Täällä itärajalla on sellainen tuntuma, jotta Perussuomaliset saavat ääniä ehkäpä enemmän kuin etukäteen on laskelmoitu. Silloin heistä tulee niin sanottu vaankieli puolue, joka voi sekoittaa hallituskuviot kokonaan. Odotan aivan rauhallisena vaalitulosta ja pähkäilen sitten kuinka poliittisesti viisaita äänestäjät ovat.

 2. Huhhuh.Jo eilinen vaaliväittely osoitti missä Lee Anderson,Rinne ja vihreiden takatuuppari menee.
  Vihervasemmisto haluaa autoilun kustannuksia lisää kansalaisille, kalliita hyödyttömiä sähköautoja,polttomoottoriautot kielletään hallituskaudella,lisää polttoaineveroja,alvin korotusta,lihaveroa,ja tietenkin tuo ilmastonmuutos jossa Suomen täytyy olla etunenässä maksatetaan kansalaisilla.
  Luoja varjele meitä tuolta yllämainitulta hallituskoalitolta,tuo kaikki oli vasta alkusoittoa,ja punikit näyttävät todelliset karvansa jos pääsevät hallitukseen.
  Eilisillan vaalipaneelissa vasurit karkoittivat puolueestaan tuhansia äänestäjiä,joka kuitenkin on hyvä asia,kukaan vähäänkään omilla aivoilla ajatteleva ei anna ääntä noille populistivasukeille.

 3. Plogisti puhui ediéllisissä kommenteissa vasemmiston isänmaasta,mutta tutkimuksen mukaan vasemmistoliiton kannattajista vain 23% pitää Suomea ja sen itsenäisyyttä tärkeänä…….hävetkää.
  -vihreät 29%
  -kokoomus 56%
  -keskusta 58 %
  -siniset 66%
  -perussuomalaiset 70%

  Ennen niin vasemmistolainen Rakennusliittokin on hylännyt vasukit johtajia ja Duunareita myöten ja se näkyy puolueen kannatuksessa,siksipä vas haluaa völjätä äänestäjiä ulkomailta veronmaksajien elätettäviksi.

  https://yle.fi/uutiset/3-9883587

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.