Sanginjoen metsänvartijantuvasta opastus- ja ympäristökasvatuskeskus?

0

”Talven Taikaa Sanginjoella” -tapahtumassa (la 3.3.2018) oli hienosti porukkaa tutustumassa uuteen Oulun Sanginjoen suojelualueeseen. Kiitos kaikille järjestäjille.

Paikalla vieraillessa tuli järjestäjiltä infoa että metsänvartijantupa olisi menossa myyntiin, vaikka viikonloppuisin siellä olevassa kahvilassa on ollut yhteensä jopa pari tuhatta kävijää.  Paikka ja sijainti on hyvä Sanginjoen varressa ja metsäalueen keskellä. Asiasta paikalla keskusteltuamme tuli mieleen, että Oulun kaupunkihan voisi tehdä vanhasta metsänvartijantuvasta uuden Sanginjoen kansallispuiston opastuskeskuksen? ja samalla lasten ja nuorten ympäristökasvatuspaikan?

Uuteen suojelualueeseen tutustuvat haluaisivat varmasti käydä tutustumassa opastuskeskuksessa alueen historiaan ja luontoarvoihin. Paikka olisi sopiva lasten ja nuorten viikonloppuleireihin, missä lähiretkeiltäisiin ja opittaisiin luontoa. Toivottavasti oululaiset harkitsevat asiaa.

 

 

JAA

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.