Puhalletaan yhteen hiileen Sanginjoen ulkometsässä

1

Kun nyt on alkamassa uusi yritys käsitellä Sanginjoen ulkometsän suojelua ja näyttäisi että julkistuutta on alettu käyttämään asiassa mielestäni huonolla tavalla, niin kirjoitin oheisen jutun:

”Puhalletaan yhteen hiileen Sanginjoen ulkometsässä

Edellisellä valtuustokaudella tehtiin mielestäni huono päätös koskien kaupunkimme yhtä helmeä, Sanginjoen ulkometsää. Vaikka aikaisemmalla valtuustokaudella oli tehty eri toimielimissä yksimielinen suojelupäätös, niin sitä ei viime valtuusto kuitenkaan hyväksynyt. Äänestys oli äärimmäisen tasainen ja sisälsi vielä kaikenlaisia kummallisuuksia.

Valtuusto päätti kuitenkin ansiokkaasti korjata virheen päättämällä talousarviossa, että tämän vuoden aikana asiaan palataan virkamiesesityksen pohjalta. Tästä kiitos kaikille valtuustoryhmille.

Nyt kun aletaan lähestyä virkamiesesityksen käsittelyä, niin näyttäisi valitettavasti siltä, että oltaisiin palaamassa vanhoihin poteroihin; joidenkin arvellaan suhtautuvan asiaan varauksella ja toiset tuovat asiaa esille siten, että ensin mainittujen on entistä vaikeampi tulla tähän mukaan. Itse olisin toivonut malttia ulostuloissa, jotta asiaa olisi ensin voitu vaikkapa ryhmien nimeämien edustajien puitteissa käsitellä.

Tällaisesta pienryhmäkäsittelystä on hyviä kokemuksia, mutta edetäänpä sitten missä järjestyksessä tahansa, niin olisi parempi ensin neuvotella nokakkain, kuin aloittaa julkisuuden kautta.

Juha Vuorio

DI, perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja”

JAA

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.