Mitään yllättävää ei ole tapahtunut

14

Kun katsoo väkivaltaisten kulttuurien saapumista Suomeen ja kotikaupunkiini Ouluun, niin se vetää surulliseksi. Puhun näistä viime viikkoina paljastuneista raiskaustapauksista.

Näen niin, että käytännössä Oulun kaupunginkin tavoittelema monikulttuurisuus on juuri tätä. Muuta ei voi odottaa, kun katsoo tiettyjen kulttuurien väkivaltatilastoja jo näiden omissa maissa. Tässä valossa voi todeta, että mitään yllättävää tai odottamatonta ei ole tapahtunut.

Vertailun vuoksi voi tutustua vaikkapa Etelä-Afrikan rikollistilastoihin Wikipediassa.

Pahinta asiassa on todellisten syiden lakaisu maton alle, sen sijaan että puhuttaisiin juurisyistä ja niiden korjaamisesta.

Usein tyydytään vain sanomaan, että näin ei saa olla tai että tätä ei hyväksytä ja muuta hyödytöntä.

Eri kulttuurien maahantulossa jo pitemmällä olevissa eurooppalaisissa maissa on nähty tilanne koko karmeudessaan.

Tunnettu esimerkki on englantilainen Rotherhamin kaupunki, jossa tapahtuneet kauheudet ovat vasta tulossa Suomeen.

Wikipedian mukaan:

”1900- ja 2000-lukujen vaihteessa viranomaisten laiminlyönnit johtivat kaupungissa 16 vuoden aikana vähintään 1 400 tytön raiskauksiin ja hyväksikäyttöihin. Enimmäkseen aasialaistaustaisista miehistä koostuneet rikollisjengit saivat jatkaa toimintaansa rauhassa, sillä poliisit ja sosiaaliviranomaiset eivät uskaltaneet puuttua tapahtumiin rasisteiksi leimautumisen pelossa. Vakavia seksuaalirikoksia katsottiin pari vuosikymmentä läpi sormien, eikä laiminlyönneistä ollut vuoteen 2014 mennessä tullut seurauksia brittiviranomaisille.

Vuonna 2014 julkaistun raportin mukaan suuri osa 1 400 tytön hyväksikäyttäjistä oli pakistanilaistaustaisia miehiä. Vuonna 2016, 30 vuotta rikosten alkamisen jälkeen Britannian oikeuslaitos viimein tuomitsi viisi ihmistä vuosina 1987–2003 tapahtuneista, yhteensä 15 teinitytön raiskauksista ja avunannosta.”

Tarkempi englanninkielin Wikipedian sivu on ohessa. Voi todeta, että viranomaiset käytännössä hyväksyivät tuon jatkuvan raiskaustoiminnan, koska eivät puuttuneet siihen. Nuo rikolliset pystyivät uhkailuillaan estämään myös asioiden enemmät käsittelyt.

***     ***     ***     ***     ***

Ja ystävät, asiallista kommentointia, …

JAA

14 KOMMENTTIA

 1. Hyvin kirjoitettu. Ei yllättänyt, että saatiin tätä, kun tilattiin monikulttuuria. Eikä kyllä yllättänyt sekään, että monikulttuurin puolestapuhujat ovat olleet viime aikoina hyvin hiljaa.

 2. On tässä 1 asia yllättävää se on se että Kaleva sallii totuuden kirjoitttamisen sivuillaan, etenkin kun poliisi on enemmän huolissaan maahanmuuttajien tunteiden loukkaamisesta kuin rikosten tutkinnasta tai niistä tiedottamisesta.

 3. Näinpä juuri. Meitä on pieni, vaatimaton ja ehkä ujokin joukko, jotka olemme tämän uhan tiedostaneet jo ajat sitten. Mutta jos sen nostaa keskusteluun, leimataan oitis natsiksi ja rasistiksi. Näihin erityisesti naisia alistaviin ja ja oman uskontonsa oikeuttamina väkivaltaan turvautuviin kansanryhmiin ei pidä totutella, kuten Vuorio tuossa edellä kirjoittaa. Ne eivät tule koskaan sulautumaan suomalaisuuteen vaan muodostavat omat ryhmänsä, joilla on omat käyttäytymissäännöt.

 4. Höpö, höpö ja höpö. Tietyn häviävän maailmankatsomuksen omaavat keskustelevat keskenään. Ongelmanahan ovat nuoret maahanmuuttajat, jotka tulevat maahamme ilman perheitään – jos niitä perheitä yleensä edes on. Tietääkseni perheelliset maahnmuuttajat eivät ole näitä tekoja tehneet. Jätetään kaupungilla perheet rauhaan.
  Sen sijaan on puututtava näiden sinkkujen oloon Suomessa. Ketkä blogisteista puolustivat kynsin ja hampain sinkkujen oloon täällä, mm. ”Tärkeää on yhdistää perheet”. Samat henkilöt ovat nyt kääntäneet kelkkansa tuomiten nämä raiskaukset. Sehän sinänsä on aivan oikein. Tällaiset tyypit tarvitsisivat mahdollisimman kovat rangaistukset – olivat sitten maahanmuuttajia tai kantaväestöä.

  • Äitinkö nuo aikuiset miehet tarvivat kieltämään, että ymmärtävät olla raiskaamatta 10-vuotiasta? Kyllä se vaan johtuu kys. henkilöiden kulttuuritaustasta, miksi he yliedustavat seksuaalirikostilastoissa.

    • Se on pedofiliaa. Samaa pedofiliaa se on myös tietyn kulttuuritaustan henkilöiden tekemänä, mutta sillä erotuksella, että heidän kulttuuriyhteisönsä ei sitä tuomitse, jolloin ilmiö on yleinen.

 5. Noiden tapausten jälkeen ei tee mieli sanoa, mitäs minä sanoin. Jälkiviisauskaan ei tee tehtyä tekemättömäksi. Rangaistuksetkaan eivät saa tehtyä tekemättömäksi.

  Olen kummastellut varsinkin naisten intoa edesauttaa nuorten yksinäisten miesten ”kotouttamisessa” ja päätellyt, että jotkut ovat ymmärtäneet monikulttuurisuuden väärin. Parhaat palat monikulttuurisuudessa lienevät ruokakulttuuri ja taide. Kylkiäisinä kuitenkin tulee pakolaisten mukana heidän kulttuuriensa huonotkin puolet, joista naisten ja tyttöjen asema on varmasti kaikista huonoin osa. Selkeä havainto on myös suomalaisten vieraskoreus, joka oli nähtävissä esimerkiksi kolmen vuosikymmenen takaisessa ”elämäntapaintiaanit”- tapauksessa, jossa oululaisiakin vedätettiin oikein kunnolla. Samaa vieraskoreutta on nähtävissä myös turvapaikkailmiössä.

  • Olet oikeassa, suomalainen vieraskoreus yhdistettynä sinisilmäisyyteen on suorastaan huvittavaa. Esimerkki: jos tänne tulee joku kultaiseksi teipatulla Mersulla ja sanoo, että hän on prinssi, niin kyllä suomalainen sen uskoo. Ja saa oikein kaupungilta rahaa huijausprojekteihinsa.

 6. Tässä, mitä ajattelen kirjoitelmastasi: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/697c33bc-0fb9-4931-bf55-5c6f92570d69.

  Sitten itse asiaan. Perustele mielipiteesi:
  -”Oulun kaupunginkin tavoittelema monikulttuurisuus…”. Mitä tarkoitat termillä Oulun kaupunki? Valtuusto, hallitus, kaikki asukkaat? Mistä löytyy päätös ”monikulttuurisuuden tavoittelemisesta”?

  -”tiettyjen kulttuurien väkivaltatilastoja jo näiden omissa maissa”. Mikä maa, mikä tilasto? Puhutko sotaa käyvistä maista? Sotaan kuuluu väkivalta. Siellä soditaan. Tosin kaikki eivät sodi, eivätkä syyllisty väkivaltaan. Kuten kaikki persutkaan eivät raiskaa naisia.

  -Etelä-Afrikka? Mistäs tämä tähän tuli? Vai halusitko kiinnittää huomiota siihen, että apartheidin (valkoinen mies vallassa nääs) jälkeen murhien määrä on puolittunut?

  -Wikipedia. Sama lähde, jossa L Huhtasaari kävi muokkaamassa itsestään kertovaa artikkelia lopputyönsä kopioinnista? Luotettava lähde, toden totta.

  (Suomalaisen) Yhteiskunnan suurin riski on nuori mies ilman toivoa kävelemässä natsilipun kanssa.

  Kukaan terve ihminen ei halua tappaa eikä pahoipidellä.

  Jokainen terve ihminen haluaa terveen ja tasa-arvoisen ihmissuhteen ja elämän jolla on tarkoitus.

  Tällä liet(sonnalla) ette anna toivoa vaan toivottomuutta.

  Te heitätte bensaa toivottomuuden liekkeihin vaan onko teistä sitä sammuttamaan. En usko.

  Nuorille tarvitaan töitä ja tulevaisuus.

  • Toki, nuorille tarvitaan töitä ja tulevaisuus, mutta pystytäänkö niitä tarjota näille laajalti luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille miehille. On erittäin vastuutonta ottaa näitä ihmisiä maahan massoittain, kun tulevaisuus on kauniista ajatuksista huolimatta umpikuja. Työttömiä meillä on jo omasta takaa.

   On totta, että terve ihminen ei tapa, raiskaa tai pahoinpitele. Miksi sitten turvapaikanhakija näihin tekoihin syyllistyy huomattavasti kantaväestöä useammin. Ja tärkein kysymys: miksi hankimme näitä ongelmia?

   • Miksi ongelma-alueilla asuva kantasuomalainen mies loisii yhteiskunnan rahoilla, käyttää päihteitä ja syyllistyy väkivalta- ja seksuaalirikoksiin useammin kuin ns. normaali työssäkäyvä kantasuomalainen mies? Suvaitseeko heidän kulttuurinsa päihteidenkäytön ja perheväkivallan?

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.