Mitä nuoret leipovat kesäkahvilaansa veneiden vesillelaskun päivänä?

Aikuisten rooli on tärkeä nuorten tukemisessa esimerkiksi yrittäjyydessä. Videolla Katja Holmström kertoo, miten hänen kaksi lastaan ja heidän serkkunsa tulivat perustaneeksi kesäkahvilan Kellon Kiviniemen kalasatamaan.

He saivat apua yritysen perustamiseen myös 4H-yhdistykseltä.

Alkujaan Katjan nyt 13-vuotias poika oli unelmoinut lähdöstä huuhtomaan kultaa Lappiin, ilmeisesti serkkunsa kanssa, ja siten rikastumaan. Unelmasta tuli jo totta ainakin jossain määrin, koska nuoret uskalsivat perustaa oman kesäkahvilan. Ensimmäisen aukiolopäivän jälkeen he varmasti ovat monta kokemusta rikkaampia ja lähellä unelman toteutumista.

Videolla kuulet lisää kalasataman veneiden vesillelaskun päivästä ja, mitä siellä vielä on koettavana. Kesäkahvilassa on myytävänä innokkaiden nuorten omatekoisia leivonnaisia.

Kiitos @Innovaatiovalmennus @KieloGrowth @koulunkotitalousopetus

JAA

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.