Jännitystä iltaan

1

Täytyy myöntää, että tämän päiväinen kaupunginvaltuuston kokous jännittää. Jännityksen syynä ei suinkaan ole kaupungin talousarvio ja talousarvioesitykset Sanginjokineen eikä myöskään Hiesaaren huvipuistokaava. Nämä, kun on ovat omasta näkökannastani aika selkeitä asioita, eikä suuria (rahallisesti ainakaan) yllätyksiä ole odotettavissa. Toki talousarvioon voi jotain pieniä muutoksia tulla äänestyksissä, mutta ei mitään kaupunkia järisyttävää. Sanginjoki ei enää jaksa jännittää- kiikun kaakun se kuitenkin on.

Suurin jännitysnäytelmä on kaupunginjohtajan valinta. Toki omaan omaan ykkössuosikkini ja toivon, että muutkin näkisivät hänet oivana valintana – hyvänä luotsina kaupungille, kuten minä. Omaan myös kakkossuosikin, kolmossuosikin….kaikki suosikkini ovat tästä Oulun läheltä. Odotan kuitenkin jännityksellä sitä, että minkälaisia ehdotuksia tulee muilta puolueilta ja tuleeko jotain yllättäviä käänteitä valinnassa. Valitettavasti näin tärkeä asia voi olla myös poliittista peliä ja taktikointia.

Valitaan kuka valitaan, niin siitä olen varma, että hyvä johtaja hänestä tulee Oulun kaupungille. Onnea ja menestystä jo näin etukäteen uudelle kaupunginjohtajalle! 

JAA

1 KOMMENTTI

  1. Toivottavasti ymmärrät olla valitsematta entisiä ja nykyisiä Oulun johtajia, ne ovat jo näyttäneet kykynsä!