Sekoilua Mun Oulusta!

0

Oulun Sininen valtuustoryhmä on kritisoinut jo hyvän aikaa Mun Oulu kaupunkimediaa, koska se ei tuo lisäarvoa viestintään. Tämän olemme tuoneet esiin eri yhteyksissä.

Oulun kaupungin talousarviossa ensi vuodelle on sivulla 76 seuraavaa:

”Ulkoista viestintää kehitämme lanseeraamalla uuden kaupunkimedian, Oulu.comin. Tavoitteena on paikallisuutisiin, tapahtumiin ja oululaisiin ihmisiin keskittyvä digitaalinen media, joka toimii journalistisin periaattein. Kaupunkimedia toteutetaan yhteistyössä paikallisen yritys- ja järjestökentän kanssa.”

Jotenkin tämä kappale haiskahti, joten kysyin asiasta Oulun kaupungin virkamiehiltä ennen maanantain 2.12. Oulun kaupunginvaltuuston kokousta, jossa Oulun kaupungin talousarvion käsittely ensi vuodelle aloitettiin. Saamani tiedon mukaan tuo Oulu.com ei pidä paikkaansa vaan sen tilalla pitäisi olla Mun Oulu kuten epäilinkin! Asia aiottiin ”korjata teknisenä korjauksena”!

Sanattomaksi veti tällainen tekninen virhe! Mutta ei se mitään, maanantaina 2.12. Oulun kaupungin talousarviokokouksessa esitin, että talousarviosta poistetaan kyseessä oleva kappale. Talousarvion äänestyskokouksessa 9.12. hävisin kuten Kalevan jutustakin näkyy.

Tuntuu oudolta, että tämän tason virhe voidaan korjata jälkikäteen talousarvioon teknisenä korjauksena! Ymmärsivätköhän kaikki valtuutetut, mistä äänestivät ja mitä ennen kaikkea hyväksyivät?!

Aiemmin aiheesta kirjoittamaani:

Mun Oulu maksaa!

JAA