Mun Oulu maksaa!

3

Oi aikoja, oi tapoja! Pitäisi kuulemma säästää ja oikein kallispalkkainen konsultti on palkattu Ouluun etsimään säätöjä kuntalaisten palveluista. Keskittämällä – huhupuheiden mukaan – taas haetaan säästöjä. Eli kaupunki säästää ja kuntalaiset, ilmasto ja imago maksavat!

Mutta, mutta rahaa riittää Mun Ouluun eli uuteen mediaan, jolla Oulu myy itse itseään. Ja miksi? No, koska huonot uutiset menevät läpi muuhun mediaan, mutta hyvät eivät! Sama ongelmahan on muillakin, mutta vastaavaan eivät ole päätyneet. Ja, miksi eivät? No, koska niillä ei ole varaa siihen.

No, Oululla näköjään on. Koska kuulemma tiedotuslehti Oulu-posti lopetetaan.

Mutta…

Oulussa säästetään mm. viemällä kaupunginjohtajan pöydän kautta jokainen uusi eläkkeelle jääneen korvaava rekrytointi. Eli korvaava rekrytointi tehdään, jos siihen on todellinen tarve. Eli henkilöstöstä kyllä säästetään. Kyllä kai säästämisen voisi myös laajentaa tiedottamiseen, joka lisäksi on subjektiivista.

Palataan alkuun. Eli konsultti etsii säästöjä. Mikä olisikaan mukavampaa kuin ”tiedottaa” kuntalaisia Mun Oulun kautta, miten tärkeää on nyt lopettaa tuo ja tuo palvelu, jotta… Tästä mediasta olisi objektiivisuus kaukana, joten Ei kiitos!

Säästöjä, kun etsitään, niin konsutti voisi ensiksi karsia Mun Oulun! Ja seuraavaksi itsensä. Kiitos!

PS. Tuo Mun Oulun karsiminen voi olla hankalaa, koskapa sitä ei ole virallisesti päätetty kuten epäilinkin. Mutta tämä on oma tarinansa.

JAA

3 KOMMENTTIA

  1. Anne on kärttyisänä tahallaan. Mun Oulu on kaupungin tiedotuskanava, joka korvaa paperisen lehdykän. Tämän median kautta kuntalaiset saavat tietoa kaupungin asioista. Anne on hyvin tietoinen kaupungin veloista ja investointisuunnitelmista. Tapasi lähestyä on sinisten viimeisiä parahduksista. Vain Varjakka huutaa perääsi…