Miksi Siniset? Pyytäjiä oli.

4

Tämä blogikirjoitus minun on pitänyt kirjoittaa jo monta kertaa aiemmin. Viime aikojen kyselyt uudesta puolueestani saivat minut tarttumaan vihdoin tähän aiheeseen. Eli miksi valitsin Siniset?

Syyt erolleni perussuomalaisista löytyvät tästä. Ei siitä sen enempää.

Heti tuon surullisen kuuluisan vuoden 2017 puoluekokouksen jälkeen valtaosa Oulun kaupunginvaltuuston puolueista pyysi minua riveihinsä. Kun aika tuli, en kuitenkaan kokenut, että nämä vanhat puolueet olisivat olleet minulle tarkoitettuja, vaan koin ja koen edelleen, että poliittinen kotini on puolueessa nimeltään Sininen Tulevaisuus eli Siniset. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Tämä puolue on isänmaallinen pienen ihmisen puolue. Keskiössä on Suomen kansalaisten hyvinvointi eli arjen turvallisuus. Tähän kuuluvat hyvin toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut, laadukkaat koulutuspalvelut, kannattava yrittäjyys, hallittu maahanmuutto, uskottava maanpuolustus ja paljon muuta. Tästä löytyvät Sinisten saavutukset ja tavoitteet.

Olemme jo osoittaneet, että olemme yhteistyökykyisiä ja pystymme pelkäämättä kantamaan tuloksellista hallitusvastuuta. Tästä esimerkkinä on se, että – kuten edellä Sinisten saavutuksista pystyit lukemaan – Sinisten ansiosta on Suomeen muodostunut yli 130 000 uutta työpaikkaa ja 72%:n työllisyysaste on ylitetty.

Jos koet, että tavoitteemme vastaavat omiasi, äänestä Sinisiä. Minua voit äänestää Oulun vaalipiirissä numerolla 46. Vaaliteemani löytyvät tästä. Koko Suomen siniset ehdokkaat löydät tästä.

Siniset turvaa!

Ja jos mietit kannattaako mennä äänestämään, niin muista, että, jos et äänestä, et voi valittaa vaalien jälkeen! Eli käytä harkiten se yksi äänesi.

JAA

4 KOMMENTTIA

  1. Käytän harkiten,siksi ainoaksi vaihtoehdoksi jää Perussuomalaiset.Onneksi tuo emopuolueesta irtautunut Hillotolppaporukka ja kuona-aines joka ei ajattele perussuomalaisia arvoja on pois puolueesta,ja PS pääsee ilman harjaamisia ja sanktioita ajamaan juuri niitä asioita joita Suomen kansan enemmistö,ja järkevästi ajattelevat ihmiset ajaa.

    Ja minä,kun luulin ,että nuo 140 000 uutta työpaikkaa on Sipilän ja hyvien suhdanteiden ansiota,mutta jos ne ovatkin Sinisten ansiota,niin olenpa ollut pahasti väärässä.

  2. En ole enempää Sinisten kuin Perussuomalaistenkaan kannattaja. Toiminnan järkevyydessä siniset kuitenkin ovat edellä. Verrataan sitä ravintolailtaan.
    Persut ovat kuin se rivoja puhuva, naisseikkailuillaan kovaäänisesti uhoava karju, joka jää kuitenkin ilman naista. Siniset on taas se hillitysti käyttäytyvä kaveri, joka käy parketilla pyörittelemässä Monimaakunta-Mirkkua ja Pekonipasta-Pirkkoa johdattaen pariaan haluamaansa suuntaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.