Miksi erosin perussuomalaisista

2

Minulta ovat jotkut kyselleet, miksi erosin perussuomalaisista. He, jotka minut tuntevat eivät ole kyselleet, vaan todenneet, että hyvä juttu.

Palataan ajassa taaksepäin. Ennen Perussuomalaisten puoluekokousta olin päättänyt, että, jos Halla-ahosta tulee puheenjohtaja, eroan samantien puolueesta. Syynä mm. Halla-ahon aiemmat kirjoitukset (linkki).

No, menin kyseiseen kokoukseen. Hyvä, että meni, koska sain todistaa, miten vallankaappaus suoritettiin paikanpäällä. Ja, miten Perussuomalaiset puolue hajosi.

Tuon kokouksen puheenjohtajavalinnat olivat järkytys. Shokki. Huh!

Lopputulema oli kuitenkin, että jäin seuraamaan tilannetta. Moni erosi heti. Rivipuoluejäsenenä ero on tietenkin helpompaa kuin näin valtuutettuna.

Puoluekokouksesta viikon kuluttua sain tappouhkauksen, josta tein heti rikosilmoituksen. Kun kerroin tästä eräälle perussuomalaiselle, hänen mielestään syyksi riitti se, etten ollut Kalevan haastattelussa kommentoinut tilannetta. Olisi siis varmaan pitänyt hehkuttaa tilannetta ja Halla-ahoa. Näin syvissä vesissä perussuomalaisissa uidaan!

Se, että jäin vielä puolueeseen johti siihen, että minua kytättiin. Olisi pitänyt valita puoli – perussuomalaisten Halla-aho vai Sinisten Soini. Puheet hyvästä ilmapiiristä eivät pidä paikkaansa.

Vihdoin 10.10.17 erosin perussuomalaiset puolueesta. Lehdistötiedotteessamme ilmoitimme syyksi arvopohjan muutoksen.

Perussuomalaiset puolue on muuttunut yhden asian liikkeeksi. Tämän myönsi vihdoin myös Halla-aho 15.10. kommentoidessaan Itävallan vaaleja seuraavasti: ””Yhdellä asialla” pärjää oikein hyvin, jos se asia on riittävän tärkeä.”.

Nykyisen perussuomalaiset puolueen ainoana teemana on maahanmuuton vastustaminen, jonka ympärille kaikki toiminta keskittyy. Silmänlumeeksi voidaan muustakin puhua, mutta kaikkia asioita puntaroidaan tosissaan vain ja ainoastaan maahanmuuton näkökulmasta.

Tuohon perussuomalaiset puolueeseen en todellakaan edellä olevan johdosta voinut enää samaistua, vaan siirryin Sinisiin, jotka edustavat sitä aatetta, jonka puolueeseen vuonna 2008 liityin, ja jonka nimi oli Perussuomalaiset.

JAA

2 KOMMENTTIA

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.