Nuorillekin on kokoontumistiloja

0

Oulussa on tällä hetkellä kolme yhteisötaloa – Aleksinkulma, Honkapirtti ja Oulunsalon yhteisötalo. Oulunsalon yhteisötalosta voivat asukkaat, eri yhdistykset ja toimijat varata toimintaansa eri tiloja.

Tilojen käyttö on maksutonta eläkeläis-, vammais- ja veteraanijärjestöille. Lisäksi koululaiset, lapset sekä alle 18-vuotiaat nuoret voivat hyödyntää tiloja ilmaiseksi. Tilojen käyttöoikeuden he saavat, kun heillä on täysi-ikäinen vastuuhenkilö. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tilojen varaajan sekä avainten kuittaajan tulee olla täysi-ikäinen. Lisäksi vastuuhenkilö on myös vastuussa siitä, että tiloissa toimitaan yhteisten järjestyssääntöjen mukaisesti.

Olen kuullut, että oulunsalolaisnuoret kaipaavat kokoontumistiloja. Eli Oulunsalon sydämessä entisellä Oulunsalon kunnantalolla nykyisellä Oulunsalon yhteisötalolla nuorillekin löytyy tilaa, missä kokoontua. Netistä löytyy lisää tieto aiheesta osoitteesta https://www.ouka.fi/oulu/yhteisotoiminta/oulunsalon-yhteisotalo.

JAA

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.