Aika valita

2

Vaalikampanjat lähestyvät loppuaan ja viimeiset esitejaot, makkaranpaistot ja juttutuokiot näiden vaalien osalta tapahtuvat tänään. Sunnuntaina sitten näemme, millainen eduskunta maassa seuraavat neljä vuotta istuu. Puolueet ovat omat ehdokkaansa asettaneet sekä ajatuksensa tulevaisuudesta esittäneet. Vaaleissa niiden ansiot kansalaisten parissa mitataan.

Kokoomus haluaa jatkoa nykyisen hallituskauden vastuulliselle ja johdonmukaiselle politiikalle. Me emme väitä, etteikö osa päätöksistä olisi ollut vaikeita ja raskaita. Ne nimittäin olivat. Tällä hallituskaudella on työllisyys kasvanut yli sadallatuhannella ja valtion velkaa on ensimmäisen kerran pitkään, pitkään aikaan maksettu pois. Tämä linja on ainoa tapa pitää Suomi innostavana, uudistuvana ja oikeudenmukaisena maana.

Silti uskon, että jokainen politiikkaan lähtevä ihminen haluaa tehdä maastamme vieläkin paremman kuin se tänään tai eilen oli. Sama koskee myös puolueita. Yhteisistä tavoitteista huolimatta keinot eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Vastuullinen poliitikko tai puolue ei yritä ostaa valtaa antamalla joka suuntaan lupauksia, joita sitten rahoitetaan suruttomalla velkaantumisella tulevien sukupolvien piikkiin.

Euroopassa on valitettavia esimerkkejä siitä, miten huoleton ja tosiasiat kieltävä politiikka tavallisen kansalaisen arkeen iskee. Meillä on kuitenkin vielä mahdollisuus omin toimin välttää kansantalouden konkurssi, joka iskisi nimenomaan heikoimmassa asemassa oleviin kipeimmin.

Kokoomus luottaa Suomeen ja suomalaisiin. Kokoomus toimii turvallisen, avoimen ja kansanvälisen Suomen eteen. Kokoomus toimii vapaan, kukoistavan yritteliäisyyden ja työnteon Suomen eteen. Kokoomus toimii näiden asioiden eteen siksi, että silloin meillä on mahdollisuus huolehtia velvollisuuksistamme lapsia, nuoria ja vanhuksia kohtaan.

Oulun vaalipiirissä Kokoomuksen listalla on osaava, innostunut, vastuullisia päätöksiä tekevä reipas joukkue. Uskon, että myös sinä voit löytää itsellesi sopivan ehdokkaan tästä joukosta:

Eduskuntavaalit 2019

#saatehdä

JAA

2 KOMMENTTIA

  1. Tulihan se sieltä: markkinavoimien piilotettu puolustus.

  2. Ja ”kykypuoluesekoomuksen sensuuri toimii hyvin.