Liikuntaa, musiikkia, virkeyttä ja elovoimaa

0

Lumihiutaleet leijailevat ilmassa kuin etsien omaa laskeutumispaikkaansa huolella alla siintävästä pohjolan rouheasta maaperästä. Välillä tuuli riepottelee niitä edestakaisin ja niiden on turha pyristellä vastaan, koska luonto on voimakkaampi kuin yhden hiutaleen tahto. Vaikka alkuperäinen ”landing -suunnitelma” oli ihan erilainen, niin silti ne löytävät oman paikkansa, joko ruskealta viime vuotiselta nurmikolta, kuivalta tai jäänpeittämältä ajotieltä tai jo muiden lumihiutaleiden täyttämältä valkoiselta peitteeltä, johon on kotoisaa lasketua, koska ovathan muutkin kaverit siellä ottaen sinut avosylin vastaan.

Mihin leijailet?

Tähän tyyliin ihmisetkin leijailevat maailmankaikkeudessa etsien omaa paikkaansa jostakin ja aina suunnitelmat eivät mene niin kuin oma pää on sen päättänyt, vaan määränpää voi vaihtua esimerkiksi jonkin ulkoisen tapahtuman johdosta. Uusi määränpää voi olla parempi kuin edellinen. Se voi tarjota uuden tavan ajatella. Se voi tarjota uudet värit sun silmiin. Se voi tehdä elämästäsi erityisen ja ainutlaatuisen. Sellaisen, että olet siihen itse entistä tyytyväisempi, vaikka mitä vikaa on entisessä? 🙂

Toki jatkuva myrskytuulen silmäkkeessä eläminen tulisi raskaaksi ja koittelisi voimavaroja. Voima-varoja, joita tulisi olla meillä jokaisella varsinkin, jos tuuli yltyy hurrigaaniksi. Usein voima-varat eivät ole varastoitavissa, mutta pienellä yleiskunnon ylläpitämisellä tai kohottamisella selviät paikallisista kuuroista hymy korvissa.

Liikunta kanavoituu uudella tavalla myös Oulussa

Korona-aikaan yleisen kunnon ylläpitämisestä ovat aktivoituneet monet kuntosalit ja yksityiset toimijat. Toiminta on nopeasti siirtynyt nettiin ja ihmiset haluaisivat käyttää niitä tuttuja ja turvallisia palveluita mitä ovat käyttäneet aiemminkin. Moni haluaa sen saman mukavan ja osaavan vetäjän treeniin, joka on tarjonnut hyvää nostatusta kuntosalilla. Nyt kuntosali ja tsemppaava treineri tulee omaan olohuoneeseen. Niin ja onhan se mukava välillä laskeutua paikkaa missä on niitä muitakin lumihiutaleita. Ei tarvitse olla yksin asioiden kanssa. Esimerkiksi Liikuntakeskus Voitto on kuvannut useita kaikille avoimia jumppavideoita Youtubeen Katso tästä. Uutta tarjontaa ja entistäkin parempaa on luvassa ensi viikolla, kertoi yrittäjä Tuomo Kilpeläinen. Palveluntarjoajat ovat jo pitkän aikaan tottuneet siihen, että yleisö määrittää mitä he haluavat ja sen mukaan palveluita on kehitettävä. Välillä se varmasti kysyy yrittäjiltä voima-varoja. Toivottavasti Tuomolla on aikaa myös käyttää omia palveluita ja kerätä tsemppiä ja positiivista energiaa.

Uutta suomalaista musiikkia

Minulla on tämä viikko kulunut uudella tavalla eli pieni puhuri on osunut Mikkosen leijailevaan lumihiutaleeseen. Nimittäin olen tutustunut uusiin suomalaista musiikkia tekeviin artisteihin ja bändihin. Yllättävän paljon Suomessa tehdään laadukasta musiikkia, jota ei kuitenkaan soiteta yleisillä radiokanavilla. Yleisiä taajuuksia netissä on paljon ja jos haluaa kuulla muutakin kuin samoja kappaleita ja virkistää omaa päiväänsä, niin tarjonta on huikea. Tässä Uutta suomalaista musiikkia soittolista, jonka voit ottaa omaan kuunteluun, vaikka heti; Uutta suomalaista musiikkia

Oikein iloista ja valovoimaista viikonloppua! Jaksetaan yhdessä vaikka erillään ollaankin fyysisesti!

Axxu