Katso musiikkivideo Oulun kauniista maisemista

1
Kuva: Janne Illikainen

Tervehdys kaikille! Tehtiin oululaisvoimin musiikkivideo kappaleeseen We Don’t Need Tickets. Tuomme videon välityksellä esiin Oulun kauniita maisemia aiheeseen liittyvällä musiikilla. Välillä mennään nopeesti pitkin Rotuaaria ja sitten mm. tunnelmoidaan Linnansaaresta kahteen suuntaan. Meillä on mahtava luonto ja kaupunki edessämme. Me olemme etuoikeutettuja, kun saamme nauttia tästä ja vieläpä ilmaiseksi We Don’t Need Tickets.
Musiikkivideon kuvaus ja kuvat: Janne Illikainen (www.ilmapoccari.fi) . Musiikin sävellys ja sanoitus Aki Mikkonen. Sovitus ja soittajat; Kepa Härkönen,kitarat, Kari Södö, basso ja Matti Ryhänen, rummut sekä Janne Huotari(Surf Sound studio, Oulu),joka vastasi äänityksestä ja osaltaan taiteellisesta tuottamisesta.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kommentointi edellyttää, että JavaScriptin suoritus selaimessa on sallittu.